Let’s Go Curaçao bestaat 7 Jaar!

Afgelopen maandag en nog steeds, werd ik gefeliciteerd door mijn netwerk op Linked-in: Gefeliciteerd met jouw 7 jarig Jubileum! :-)

Wat gaat de tijd toch snel denk ik dan, 7jaar alweer? Ja 7 jaar! Waar blijft de tijd…

Zeven jaar geleden ben ik zelf gestart met dit bedrijf op Curacao, Let’s Go Curaçao. We woonden hier op Curaçao net een half jaar en ik zag kansen!

Waarom niet bij een makelaar in dienst? Nou, omdat ik onderneemster ben en graag onafhankelijk wil zijn, geen medewerkers (meer) in dienst, zelf beslissingen kunnen maken en het op “mijn eigen manier” doen. Samenwerken daar sta ik natuurlijk altijd voor open!

Na 7 jaar kan ik oprecht en heel blij en tevreden zeggen, dat ik vele mensen heb kunnen helpen bij het vinden van hun droomwoning of appartement. Zowel huur (korte termijn en lange termijn) als koop (verkoop en als aankoopmakelaar)

Daarnaast heb ik al die tijd mijn bedrijf Jalloh Tolk- en vertaalbureau voort kunnen zetten in Nederland…. Lang Leve het on -remote werken, rekening houdend met het tijdsverschil. Het bedrijf in Nederlands had ik al voordat Let’s Go Curaçao begon ( nu ruim 15 jaar) en gevestigd in Enschede. Door eens in de 8-12 weken een bezoek in NL te doen om dichtbij mijn kinderen te zijn en nu ook een kleinkind, combineer ik dit zakelijk ook prima op deze manier :-) Het beste van 2 werelden!

Om zelfstandig een bedrijf te kunnen doen, dien je naar mijn mening open te zijn, mee te denken, inlevingsvermogen te hebben, attent, eerlijk en communictief sterk te zijn ;-). Weet je het antwoord even niet, dat geeft helemaal niet maar zeg het dan. Beloof niks, maar kom er wel op terug! Denk niet eerst aan geld, voer je aanvraag uit en de rest komt vanzelf.

DANKBAAR ben ik dan ook voor mijn netwerk en alle relaties zowel in NL als op Curaçao die met mij al jaren samen werkten, samen wilden gaan werken en nog steeds blijven werken! De waardering van mijn kant is enorm!

Was het altijd makkelijk? NEE…Was het alles waard? JAZEKER, dubbel en dwars!

Éen ding is wel van belang namelijk het DURVEN en LOSLATEN en daarnaast vooral doen waar je goed in bent en blij van wordt!

ANGST en ZEKERHEDEN brengen je niet waar je altijd al van droomde …

Follow Your Dreams!

ps DANKBAAR ben ik ook voor mijn man Hans Heezen, die mij al die jaren bijstaat als de beste finance controller en mij overal in steunt. Waar je NIET goed in bent, moet je uitbesteden :-)

Vragen stel ze hier!

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Online sessie aanvragen