Villa met een geweldig uitzicht over de zoutpannen van Jan Thiel

Accommodatie details

4 slaapkamers
2.5 badkamers
888 m²
€ Op Aanvraag
Deze moderne villa ligt in de wijk Seru Bottelier en heeft een geweldig uitzicht over de zoutpannen van Jan Thiel en op de Tafelberg...

Omschrijving

Deze villa ligt op een hoog punt in de wijk Seru Bottelier, met een geweldig en vrij uitzicht over de zoutpannen van Jan Thiel en op de Tafelberg. Het ligt aan het einde van een cul-de -sac met een volledige privacy, direct naast natuurgebied.

De villa heeft 2 verdiepingen, een infinity-pool aan het overdekte terras aansluitend met openslaande deuren vanuit de living. Op het overdekt terras zit je heerlijk op de wind en kun je genieten van de rust, het geweldige uitzicht en de flamingo’s in de zoutpannen.

Begane grond:

De Living is ruim, open en licht en heeft een hoog plafond, een ruime Masterbedroom met een prachtig uitzicht over de zoutpannen en via openslaande deuren kom je op een terras. De Masterbedroom heeft een eigen moderne, ruime badkamer. (inclusief ligbad).

Open keuken met openslaande deuren naar een terras er is een aparte eet en/of kantoorgedeelte met een extra gastentoilet.

Beneden verdieping:

Drie ruime slaapkamers, waarvan één met een eigen terras. Een moderne badkamer, een berg/wasruimte met een pantry.

Rondom de villa is een grote afgesloten tuin, met direct aansluitend rechts van de villa het natuurgebied.

Bezichtiging en vraagprijs op aanvraag.
888m2 Eigendomsgrond. De villa is voorzien van zonnepanelen en onder architectuur gebouwd.

Seru Bottelier is een rustige, mooie en fijne wijk, hooggelegen en het ligt zeer centraal tussen Mambo Beach en Jan Thiel beiden op nog geen 10 minuten afstand. In de nabijheid van vele winkels en restaurants. De hoofdstand Willemstad bereik je binnen 10 minuten rijden met de auto.

Vragen? Stel ze hier!

Online sessie aanvragen